A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорноморська громада
Одеська область, Одеський район

Предмет закупівлі: ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник» 15330000-0 – оброблені фрукти та овочі»

Дата: 02.03.2021 15:44
Кількість переглядів: 114

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ПУБЛІЧНОЇ ЗАКУПІВЛІ, ЯКА ПІДЛЯГАЄ ОПРИЛЮДНЕННЮ  ЗГІДНО  ВИМОГ ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 16.12.2020 №1266

         Замовник: Чорноморська селищна рада Одеського району Одеської області

         Код ЄДРПОУ: 05583176

         Вид закупівлі: відкриті торги

         Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-02-25-007840-b 

        Предмет закупівлі: ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник» 15330000-0 – оброблені

        фрукти та овочі»

         Кількість товару:

         Квасоля консервована – 71 кг, зелений горошок – 1071 кг, ікра кабачкова – 1220 кг, огірки  

         квашені – 1140,5 кг, капуста квашена – 415 кг, помідори квашені – 70,5 кг, томатна паста

         – 370 кг, сухофрукти – 462 кг, родзинки – 80 кг, повидло – 62 кг.

         Очікувана вартість предмету закупівлі: 201 613 (двісті одна тисяча шістсот тринадцять) гривень 00 копійок з ПДВ

         Термін поставки: по 31.12.2021

  1. Обгрунтування технічних характеристик:

Квасоля консервована - Квасоля вищого, або першого сорту. Квасоля біла варена, однорідна за розмірами та формою, зерна цілі, м’які але нерозварені. Смак та запах властивий суміші квасолі та томатного соусу з ароматом прянощів. 

Продукція повинна бути виготовлена згідно з технологічною інструкцією та рецептурами, затвердженими в установленому порядку, відповідно до санітарних правил і за показниками якості та безпеки має відповідати вимогам ДСТУ 6074:2009 по квасолі. Фасована у скляні банки 510-530 г.

Маркування державною мовою згідно з ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Якість квасолі згідно з ДСТУ 6074:2009 Консерви. Квасоля консервована. Технічні умови (або еквівалент).

 

Зелений горошок - Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів. Фасування: банка. Банки повинні бути герметично закупорені. На кожній банці повинна бути наклейка з чинною нормативною документацією. Маркування містить назву, вид, ґатунок, склад продукту, харчові добавки, якщо користуються в виробництві, назву країни, масу, дату виготовлення, умови зберігання, кінцеву дату споживання, штрих-код продукції, місце знаходження підприємства. За органолептичними показними горошок зелений повинен відповідати вимогам сорту, який вказаний на маркуванні (мозгових сортів). Зерна повинні бути без домішок оболонок зерен та кормового гороху коричневого кольору. Колір світло-зелений або оливковий, однорідний в одній банці. Смак та запах притаманний консервованому зеленому горошку. Сторонній присмак недопускається.

 

Ікра кабачкова - Ікра кабачкова фасована в скляну тару не менше 0,5 кг з маркуванням на упаковці. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна, рівномірно подрібнена маса. Смак та запах – властиві ікрі, виготовленої з певного виду попередньо підготовлених овочів. Не допускається вміст оцту, та наявності стороннього присмаку та запаху. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника

 

Огірки квашені - Огірки консервовані цілі ТУУ  61176-99 або еквівалент. Склад продукту: огірки цілі, тверді зі спеціями, не м’яті, не зморщені, без механічних пошкоджень. Загальна маса овочів до загальної маси овочів з розсолом 55%.   Смак відповідає консервованому продукту без стороннього смаку і запаху. Без ГМО

 

Капуста квашена - Доброякісна квашена капуста соковита, пружна, хрумтить при розкусуванні, світло-солом'яного кольору з жовтуватим відтінком, освіжаючого, приємного смаку, без гіркоти і стороннього присмаку. Розсолу (природного соку капусти) має бути не більше 10-15%. Запах розсолу приємний, колір мутнувато-жовтий, смак кисло-солоний, без осаду, слизу, бруду. Не допускається квашена капуста в брудній, оцинкованій, мідній посудині, а також з прогірклим, запліснявілим , тухлим смаком, з стороннім запахом (нафтопродуктів, затхлим, гнойовим та ін.) Без ГМО, без додавання оцту

 

Помідори квашені - Зовнішній вигляд (томати червоні, рожеві, бурі, молочні та зелені) – томати однорідні по ступеню зрілості, за розміром, цілі, різноманітної форми, без плодоніжок. Консистенція томатів: червоних та рожевих – плоди цілі, м’якоть плода м’яка, яка не розлізається; бурих та молочних – плоди цілі, м’якоть плодів щільна, просочена розсолом; зелених – плоди цілі, м’якоть плода щільна, але не груба, просочена розсолом. Смак та запах – характерний для солоних томатів кислувато-солонуватий смак з ароматом та присмаком прянощів, без стороннього присмаку та запаху. Колір – близький по окрасці до свіжих томатів, відповідного ступеню зрілості плодів. Сторонні домішки – не допускаються

 

Томатна паста - Натуральна паста томатна стерилізована з масовою часткою сухих речовин 25%. Сорт вищий. Фасування: скляна банка з кришкою 510-530 г

Термін зберігання: 3 роки

Склад: томати свіжі. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки має бути        не менше, ніж 90 %. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

 

Сухофрукти - Суміш сухофруктів відповідного кольору, без сторонніх домішок, добре висушені, відповідного запаху, призначені для приготування компотів. Сорт не нижче першого. Якість товару повинна відповідати діючим на території України ДСТУ, ТУ або інш. Товар повинен бути запакований у спеціальні фасувальні мішки, кількість згідно заявки Замовника

 

Родзинки - Родзинки мають бути відповідного кольору, без сторонніх домішок, добре висушені, відповідного запаху. Якість товару повинна відповідати діючим на території України ДСТУ, ТУ або інше

 

Повидло - Повинно бути однорідною густою масою без насіння, кісточок, шкірочок. Фасування – пластикове відро вагою не менше 800 гр, щільно закрите. Повинно мати характерний смак та запах.

 

  1. Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:

Очікування вартість предмета закупівлі складає 201 613 грн. з ПДВ та визначена на підставі договорів укладених на придбання аналогічних товарів у минулих періодах.

 

  1. Обгрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби у товарах цього типу та визначений у кошторисі на 2021 рік.

 

 

                                                                       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь