A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

Дата: 15.02.2021 16:35
Кількість переглядів: 1972

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

Фото без опису

15 лютого в Україні відзначається пам'ятна дата – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Саме в цей день у 1989 році остання колона військ радянської армії залишила територію Афганістану.

Роки, що минули з дня виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану, ще не вилікували біль втрат, не послабили пам'ять про тих, хто чесно і самовіддано виконував свій військовий обов'язок.

Зараз на території Чорноморської громади проживають 70 воїнів-інтернаціоналістів, з них п'ять інвалідів війни, а також три жінки, що служили в Радянській Армії в Афганістані, вдова загиблого в Афганістані воїна, дві матері та 24 вдови учасників бойових дій.

У цьому році у зв'язку з карантином з приводу Covid-19 офіційні щорічні заходи, присвячені річниці виведення військ з Афганістану, не проводилися.

Правління Спілки ветеранів війни в Афганістані «Каскад» разом з учасниками бойових дій в Афганістані та вдовами загиблих і померлих воїнів поклали квіти до пам'ятного каменю та відвідали кладовище.

За клопотанням правління Спілки ветеранів Війни в Афганістані Координаційною радою з надання адресної матеріальної допомоги Чорноморської селищної ради в рамках «Цільової програми чорноморської селищної ради щодо підтримки малозабезпечених і незахищених верств населення» всім жінкам та інвалідам війни виділено матеріальну допомогу.

Бажаємо воїнам-інтернаціоналістам, ветеранам усіх війн, їх рідним і близьким щастя, удачі, здоров'я та бадьорості! Світла пам'ять загиблим! Низький уклін землякам, у яких війна відібрала близьких їм людей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь