A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

До уваги роботодавців Щодо подання та заповнення форми звітності №3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)»

Дата: 26.01.2021 17:42
Кількість переглядів: 478

До уваги роботодавців

Щодо подання та заповнення форми звітності №3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)»

Шановні роботодавці Одещини!

 

Центри зайнятості здійснюють пошук та підбір персоналу за фахом і за рівнем професіоналізму, для всіх суб’єктів господарювання. Для того щоб центр зайнятості дізнався про Вашу потребу в працівниках, необхідно подати форму звітності №3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)».

 

Чим передбачена подача форми №3-ПН? Мінсоцполітики розроблено та затверджено наказ від 31.05.2013 №316 «Про затвердження форми звітності №3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» та Порядку її подання.

Навіщо подавати форму звітності №3-ПН? Ви інформуєте про потребу в працівниках, а центр зайнятості допомагає Вам знайти таких працівників. Вчасно подана форма звітності №3-ПН може показати Ваші наміри прийняти на роботу працівника-інваліда або когось із числа громадян, які мають додаткові гарантії у працевлаштуванні, для заповнення квоти.

Коли подаємо? Форма подається не пізніше 10 робочих днів з дати відкриття вакансії.

Нагадаємо: датою відкриття вакансії є наступний день після створення робочого місця або припинення трудових відносин з працівником, робоче місце якого стає вакантним.

Ще важливий момент: подавати форму потрібно завжди, навіть тоді, коли ви самостійно, без допомоги служби зайнятості, шукаєте працівника. У цьому випадку в графі 5 розділу I вказуєте «Ні ».

Порядок заповнення? При заповненні форми звітності №3-ПН використовуйте Порядок №316. У ньому докладно описаний алгоритм заповнення звіту. Форма №3-ПН складається з двох розділів. Розділ I заповнюєте завжди. Тут відображаєте основні дані про вакансії. Розділ II заповнюєте і подаєте тільки тоді, коли для пошуку вакансії ви хочете привернути центр зайнятості (в графі 5 розділу I вписано «Так»). В цьому розділі вказуєте основні характеристики вакансії та вимоги до претендентів. В одному звіті заповнюєте окремий розділ II до кожного запису в розділі I, в графі 5 якої вписали «Так». Кількість доданих аркушів вказуєте в окремому полі розділу I.

Куди подаємо? Форма №3-ПН подається до центру зайнятості незалежно від місцезнаходження Вашого підприємства (п. 1.3 Порядку №316). Якщо працівники потрібні в підрозділ, який знаходиться в іншому населеному пункті, звіт можна подати в будь-який найближчий центр зайнятості.

 

Якщо у Вас є питання щодо заповнення або подачі форми №3-ПН Ви можете зателефонувати до відділу організації надання послуг роботодавцям Одеського обласного центру зайнятості за телефоном 705-12-88.

Бланк звітності форми №3-ПН ви можете знайти за посиланням http://www.dcz.gov.ua/control/uk/publish/article;jsessionid=879DD43A6EF2F36F5249F4171F2C94C5?art_id=285045&cat_id=8974516

 

Якщо Вас зацікавила інша інформація щодо застосування законодавства про зайнятість населення, телефонуйте до __Лиманської районної філії Одеського обласного центру зайнятості_

тел._9-19-79________                                                         

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь