A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПЛАНОВІ РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ (ОСІНЬ 2020)

Дата: 09.12.2020 14:21
Кількість переглядів: 1628

Фото без описуПЛАНОВІ РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ (ОСІНЬ 2020)

    Піддашок для під’їзду облаштовується з метою захисту порогу і сходів, збереження стіни та вхідних дверей під’їзду від шкідливого впливу погодних стихій, а також для захисту людини, що входить до будинку. Ґанки багатоквартирних будинків найбільше схильні до навантажень і зовнішніх впливів. З роками піддашки над дверима в під’їзди в багатоповерхових будинках села Гвардійське по вулиці Олімпійська, 3, 4, вулиці Миру 2, 4, 7, 8 і 8А з роками набули незадовільного стану.

За рахунок місцевого бюджету було проведено капітальний ремонт входів (поручні, сходи, піддашки) в цих багатоповерхових будинках. Ремонт вхідних груп включав комплекс робіт – це відновлення сходів, ремонт піддашків, щоб не затікала вода, а також фарбування фасаду. І якщо раніше залізобетоні плити над входом у під'їзд виглядали громіздко і незграбно, то встановлені нові піддашки в під'їзди більш функціональні і надають загальному вигляду будівлі естетичний вигляд.

В смт Чорноморське також проведені планові роботи з благоустрою за рахунок місцевого бюджету – виконано поточний ремонт ґанку Будинку культури по вул. Гвардійська, а також поточний ремонт твердого покриття по вул. Гвардійська в районі ігрового майданчика. Було встановлено тенісний бетонний стіл. Бетон і метал – основні матеріали для антивандальних об'єктів благоустрою. Такий стіл складно перевернути, зламати, підпалити, погнути або вкрасти. Встановлення тенісного столу виявилося правильним рішенням, тепер за ним постійно збираються гравці та вболівальники. Навколо спортивного майданчика покладена плитка і встановлені бетонні лавки для глядачів.

По вулиці Сонячній у смт Чорноморське на недавно побудованому багатофункціональному спортивному майданчику було проведено освітлення, щоб місцеві жителі могли займатися спортом і в темний час доби. Було встановлено 8 сучасних прожекторів, які освітлюють майданчик з гумовим покриттям для гри в волейбол, і 2 ліхтаря, які освітлюють футбольне поле.

На стадії реалізації – реконструкція зовнішніх (вуличних) електричних мереж по вул. Перемоги, Нова, Центральна в селі Гвардійське, капітальний ремонт (з розширенням) проїжджої частини в районі житлового будинку № 49. Термін виконання двох проектів – до кінця 2020 року. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь