A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Про запровадження протиепідемічних заходів  відповідно до «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення  COVID-19 на території населених пунктів Чорноморської селищної ради

Дата: 02.11.2020 17:26
Кількість переглядів: 471

 

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

Про запровадження протиепідемічних заходів  відповідно до «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення  COVID-19 на території населених пунктів Чорноморської селищної ради

 

Відповідно до постанови  Кабінету Міністрів України від   22.07.2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»,  (зі змінами), протокольного рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської обласної  державної адміністрації від 30.10.2020 року № 48, протокольного рішення комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Лиманської районної державної адміністрації від 30.10.2020 року № 46, протокольного  рішення позачергового засідання комісії з питань ТЕБ та НС Чорноморської селищної ради від 02.11.2020 року № 9: 1. Керівникам підприємств, установ та організацій розташованих на території населених пунктів Чорноморської селищної ради незалежно від форм власності забезпечити виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 року № 641 (зі змінами) «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території  із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, відповідно до «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, додатково до протиепідемічних обмежень, передбачених для «зеленого», «жовтого» та «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки, з такими обмеженнями:

 - приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері  громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо);

 - приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;

 -  приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері  торговельного і побутового обслуговування населення, крім:

торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом;

провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку;

торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень;

  - відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

                                                                                        

2. Керівникам підвідомчих підприємств, установ, організацій, комунальних підприємств та закладів обмежити фізичний доступ громадян, які не є працівниками відповідних органів, до приміщень адміністративних будівель, скасувати проведення особистих прийомів громадян.

 

  1. Спеціалістам селищної ради обмежити особистий прийом громадян, організувати прийом документів дистанційно.

 

  1. Директору ЗДО «Сонечко» (Магеря Л.І.) перевести роботу закладу на дистанційну форму навчання.

        

5. Директору КЗ «Школа мистецтв» (Маньківський Г.С) перевести роботу закладу на дистанційну форму навчання.

 

  1. Директору КП «СК «Чорноморський» (Дюльгеру Ю.З.) перевести роботу закладу на дистанційну форму навчання.

                                                                                                                         

  1. Директору Чорноморського будинку культури (Омельченко А.М.) перевести роботу закладу на дистанційну форму навчання.

 

  1. Завідувачу клубу с. Гвардійське (Шляхта В.В) перевести роботу закладу на дистанційну форму навчання.

 

  1.  Заборонити відвідування  закладів суб’єктам господарювання які проводять діяльність у сфері громадського харчування:
  • Кафе «Верона» (ФОП Швидка Л.В.) за адресою: смт.Чорноморське, вул.Гвардійська, 66;
  • Кафе – Бар «Дукан» (ФОП Томащук В.О.) за адресою: с.Гвардійське, вул.Олімпійська, 5А;
  • Кафе «Асторія» (ФОП Грищенко) за адресою: смт.Чорноморське, вул.Сонячна;
  • Кафе – Бар «Катран»  (ФОП Пиж А.П.) за адресою: смт.Чорноморське, вул.Гвардійська,  9;
  • Кафе – бар «Амігос» (ФОП Капран Л.О.) за адресою: смт.Чорноморське, вул. Гвардійська,  90;
  • Кафе – Бар «Ковчег» (ФОП Нечаєва Н.А.)  за адресою: смт.Чорноморське, вул. Сонячна, 5;
  • Бар «Парус» (ФОП Швидка Л.В.) за адресою: смт.Чорноморське, вул. Гвардійська,  30;
  • Ресторан «Мюнхаузен»;
  • Тимчасова споруда «Пиво - Води»  (ФОП Коваленко А.А.);
  • та інші

 

  1. Голові мобільної робочої групи  при Чорноморській селищній раді здійснювати контроль за виконанням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 року № 641 та запровадження посилених  протиепідемічних заходів відповідно до «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення  COVID -19.

                                                                       

  1.      Голові мобільної робочої групи щочетверга інформувати сектор з питань оборонної роботи, цивільного захисту  та взаємодії  з правоохоронними органами райдержадміністрації на електронну адресу: rdamns@ukr.net. про виконання заходів протокольного рішення комісії.

 

12. Секретарю селищної ради Плешко Ю.Г. оприлюднити дане розпорядження шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Чорноморської селищної ради https://chr.gov.ua/ .

 

13. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря  комісії  ТЕБ та НС Чорноморської селищної ради Петруняка В.В.

 

 

 

Селищний голова                                                                  С.А.УДАЛОВ

 

 

 

№ 78/2020-О

02.11.2020 р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь