A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Перереєстрація громадян,  які  перебувають  на квартирному обліку,  в  ході  якої перевіряються їх облікові дані.

Дата: 22.10.2020 11:32
Кількість переглядів: 605

Виконавчий комітет Чорноморської селищної ради повідомляє, що згідно п. 25 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових   умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР»  від 11.12.1984 р. № 470 (із змінами), п.7.1 «Положення про квартирний облік при виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради», затвердженого рішенням Чорноморської селищної ради від 22.05.2020 р. № 843 (інформація на сайті Чорноморської селищної ради https://chr.gov.ua/), щороку в період з

 01 жовтня по 31 грудня проводиться перереєстрація громадян,  які  перебувають  на квартирному обліку,  в  ході  якої перевіряються їх облікові дані. Виявлені зміни вносяться в облікові справи громадян і книгу обліку осіб, які перебувають у черзі на одержання жилих приміщень. 

      У зв’язку із цим, всім черговикам необхідно надати документи згідно переліку  розділу 3 «Положення про квартирний облік при виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради» секретарю житлової комісії Т.О. Танасійчук (каб. 6) до 31.12.2020 р.

       Громадяни, які станом на 31.12.2020 р. не пройдуть перереєстрацію квартирного обліку, будуть вважатися такими, що не потребують поліпшення житлових умов та знімаються з квартирного обліку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь