A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В СМТ ЧОРНОМОРСЬКЕ

Дата: 24.08.2020 13:35
Кількість переглядів: 565

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В СМТ ЧОРНОМОРСЬКЕ

24 серпня в містечку відзначили головне державне свято України. На цей день було заплановано багато заходів.

Святковий ранок почалося з відкриття нового багатофункціонального спортивного майданчика. Голова Чорноморської селищної ради Сергій Анатолійович Удалов нагадав гостям про вже 13-річну історію клубу, а також досягнення його вихованців, професіоналізмі тренерів.

Директор СК «Чорноморський» Юліан Захарович Дюльгер розповів, що між збірною боксерів і каратистів «Бійцівський клуб» і командою футболістів «Голешник» пройшла спортивна естафета. Азартні вболівальники активно підтримували юних вихованців клубу СК «Чорноморський», а впевнену перемогу здобули футболісти. На сусідньому полі в цей час відбулися змагання з волейболу серед жіночих і чоловічих команд. Чемпіони Лиманського району змагалися з переможцями минулих років. Також з метою популяризації провели баскетбольний турнір між запрошеною збірної Одеси і командою клубу «Чорноморський». Переможці всіх змагань отримали нагороди: кубки, медалі, призи. Спортивний ранок завершився шаховим турніром.

Між матчами атмосферу свята підтримував танцювальний колектив Будинку культури.

Відразу після напружених спортивних баталій своїх гостей гостинно зустріли актори дитячого аматорського театру «Теремок». Захоплююча історія про пригоди Буратіно і його друзів в їх виконанні пройшла з повним аншлагом і зібрала повний зал. Після завершення вистави всі юні глядачі отримали морозиво.

Епіцентром вечірніх святкових подій стала площа перед Будинком культури. Урочисту частину відкрила заступник голови Чорноморської селищної ради Лариса Вікторівна Бикова. Після її щирих слів привітання зі святом, юні таланти Школи мистецтв порадували своєю творчістю. В повітрі звучали звуки фортепіано, домри, гітари, духових інструментів.

Юні художники у віці від 4 до 10 років змогли взяти участь у конкурсі малюнка на асфальті. В цей же час сміливі гонщики змагалися в своєму умінні на самокатах і скейтбордах. Всі учасники конкурсів отримали заохочувальні призи, а переможці в своїх вікових категоріях – грошові премії.

Кульмінацією вечора став великий концерт місцевих артистів. Дорослі учасники різних творчих колективів клубу радували вже знайомими номерами і дивували новими композиціями.

Веселий ярмарок майстрів вкотре довів, які талановиті люди живуть в нашому містечку. На столах можна було помилуватися і придбати творіння миловарів і рукодільниць.

Коли всі заплановані заходи підійшли  кінця, на площі розпочалася святкова дискотека. Несподіваним і приємним сюрпризом від Чорноморської селищної ради став щедрий салют.

Слухаючи коментарі художнього керівника клубу Ольги Ядгарова, розумієш, що свято вдалося не тільки для глядачів. Зазвичай під час концерту щось залишається недоробленим, щось на думку організаторів було неправильне. Цього ж дня всі були на висоті, всі номери пройшли яскраво і впевнено.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь