A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

В СЕЛІ ГВАРДІЙСЬКЕ З РОЗМАХОМ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА.

Дата: 24.08.2020 13:30
Кількість переглядів: 619

В СЕЛІ ГВАРДІЙСЬКЕ З РОЗМАХОМ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА.

Свято розпочалося яскравим велопарадом. Яскрава колона учасників у вишиванках на прикрашених велосипедах і самокатах очолила процесію з 25-метровим прапором.

Пройшовши по головній вулиці до стадіону, жителі нашого села змогли взяти участь у святковому флешмобі. Дітвора порадувала глядачів злагодженим і активним видовищем, адже багато хто готувався заздалегідь, приймаючи участь в тренуваннях наживо і онлайн. Всіх учасників флешмобу нагородили солодкими призами – морозивом.

Ввечері гості могли вибрати для себе подальші розваги. Спортивні фанати залишилися на стадіоні вболівати за улюблені команди під час футбольного матчу. А решта перемістилися до площі біля клубу, де пройшов конкурс-ярмарок. Майстри різних напрямків радували своїми творіннями, як матеріальними, так і смачними. Перше місце, почесний фартух «Краща господиня» і грошову премію заслужено отримали кулінари столу, де готували картопельку з нутрією.

Ярмарок завершилася нагородженням переможців та урочистою частиною. Всіх жителів від імені Чорноморської селищної ради привітала зі святом Лариса Вікторівна Бикова, заступник голови та депутат райради. Щирі слова вітання передували виступу творчих колективів клубу. А о 21.00 пролунав святковий салют – подарунок селищної ради жителям села Гвардійське.

Директор Будинку культури села Вікторія Шляхта розповіла, що в цьому році гостей свята здивували і порадували незвичайним конкурсом «Караоке в Гвардійському». Активні учасники зібрали величезну кількість глядачів, шапки грошей і отримали свої заслужені призи: пам'ятні футболки і кури-гриль.

Захід тривав до півночі, на площі біля клубу ще довго співали і танцювали гості, насолоджуючись теплим серпневим вечором, веселощами і святковою атмосферою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь