ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Районний конкурс на щорічну Премію Лиманської районної ради талановитій молоді в різних сферах суспільного житт

Дата: 21.08.2020 13:23
Кількість переглядів: 663

Районний конкурс на щорічну Премію Лиманської районної ради талановитій молоді в різних сферах суспільного життя.

До Дня незалежності в Лиманському районі вже традиційно підбили підсумки та нагородили лауреатів конкурсу талановитої молоді. Урочиста церемонія за участю голови району Василя Приймака, голови Лиманської райради Геннадія Тефтула, їх заступників та представників журі конкурсу проходила в Доброславом біля будівлі райдержадміністрації з дотриманням всіх норм адаптивного карантину. На площі панувала святкова атмосфера, гордість за талановите майбутнє району переповнювала серця глядачів.

Наш містечко було представлене в кількох номінаціях в різних вікових категоріях. Заслужені нагороди у вигляді дипломів, подяк і грошових премій отримали три вихованки Чорноморської загальноосвітньої школи. Вони були визнані одними з кращих серед більш ніж 30 однолітків.

За наукові досягнення диплом лауреата другої премії отримала Олександра Семьонова. Учениця 9 класу Чорноморської школи брала участь в олімпіадах різного рівня з біології та в результаті посіла призове місце в обласному конкурсі.

Дипломом другого ступеня за спортивні досягнення нагороджена Мурадьян Надія. Вона неодноразово здобувала призові місця на чемпіонатах різного рівня з боксу. Подяка за спортивні досягнення дісталася Іванчук Олександрі.

Заступник голови Чорноморської селищної ради, депутат Лиманської райради Лариса Вікторівна Бикова прокоментувала цю подію: «Молодь нашої громади вже втретє приймає в цьому конкурсі активну участь. Я є членом районної комісії по визначенню переможців цього конкурсу і з почуттям гордості і глибокого задоволення хочу сказати, що наша молодь з 2018 року в номінаціях цього конкурсу займає тільки призові місця.

Так, в 2018 році шість наших конкурсантів у п'яти номінаціях зайняли призові місця, нагороджені дипломами та преміями: Тарабанчук Олена – I місце, Петруняк Світлана, Дмитренко Олександр і Шавро Федір – II місця, Палійчук Марія, Власенко Тетяна – подяка і премія.

У минулому році 9 наших конкурсантів у 5-ти номінаціях зайняли призові місця, нагороджені дипломами та грошовими преміями: Шляхта Дарина – I місце; Павлов Владислав, Кабачинська Марія, Комарницька Вікторія, Примаченко Сергій – II місця; Шутенко Віра і Запарнюк Юлія – III місця; Хуцишвілі Карина і Цапенко Юрій - подяка і премія.

Я пишаюсь нашою молоддю, яка росте небайдужої, бере активну участь у спортивному та громадському житті, а також проявляє мужність і самовіддачу в критичних ситуаціях».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь