A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СИСТЕМА ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ НА ВУЛИЦЯХ МІСТЕЧКА І СЕЛА

Дата: 07.08.2020 10:26
Кількість переглядів: 845

СИСТЕМА ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ НА ВУЛИЦЯХ МІСТЕЧКА І СЕЛА

Для реалізації комплексу організаційних заходів щодо посилення безпеки населення і безпеки дорожнього руху було прийнято рішення про впровадження муніципальної програми «Безпечне місто», яка полягає в оснащенні ключових об'єктів системами відеоконтролю.

«Чорноморське було першим серед населених пунктів Лиманського району, яке обладнало свою територію приладами відеоспостереження. Встановлення камер тут почали ще в 2012 році. Право доступу до камер деякий час належало місцевому відділенню поліції, а після його ліквідації функції контролю перейшли до селищної ради. Це нововведення виявилося більш ефективним. У 2019 з метою підвищення безпеки на території наших населених пунктів в місцях масового відпочинку людей були додатково встановлені ще 11 камер відеоспостереження», – розповів фахівець Чорноморської селищної ради Василь Петруняк.

Сьогодні на території населених пунктів смт Чорноморське та села Гвардійське існує три оперативних пункти контролю, а загальна кількість встановлених відеокамер становить 50 штук: 24 камери по вулиці Гвардійській, 10 – по вулиці Сонячній, 12 – в селі Гвардійське, 4 – на території кладовища. Камери встановлені біля соціально значущих і важливих об'єктів: перехресть доріг, на громадських зупинках по трасі Одеса-Южне, об'єктів освіти та культури, спортивних майданчиків тощо. Додатково планується в цьому році встановлення 4 камер на території меморіального комплексу 412 батареї.

Всі роботи із закупівлі та встановлення камер відеоспостереження, а також їх обслуговування проводяться за рахунок коштів місцевого бюджету. Камери сучасної інформаційно-комп'ютерної системи можуть працювати в нічний час та за будь-яких погодних умовах. Якість одержуваних зображень досить висока, що підвищує рівень взаємодії з поліцією і збільшує розкриття злочинів.

Реалізація програми дозволяє значно посилити контроль за ситуацією в громадських місцях; зменшити кількість правопорушень; підвищити ефективність реагування на порушення та інших заходів щодо забезпечення правопорядку; посилити захист громадських об'єктів; зменшити час, необхідний для забезпечення реагування на порушення громадського порядку і громадської безпеки; підвищити рівень розкриття правопорушень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь