A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

НАРАДА ГУБЕРНАТОРА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ГРОМАД ЛИМАНСЬКОГО РАЙОНУ

Дата: 30.07.2020 08:42
Кількість переглядів: 556

НАРАДА ГУБЕРНАТОРА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ГРОМАД ЛИМАНСЬКОГО РАЙОНУ

У Доброславі пройшла робоча нарада губернатора Одеської області Максима Васильовича Куцого з представниками громад Лиманського району за участю начальника ГУ Національної поліції в Одеській області Беха О.В., голови Лиманської районної ради Тефтула Г.А., голови Лиманської райдержадміністрації Приймака В.М.

На зустріч були запрошені представники Чорноморської селищної ради – голова Сергій Анатолійович Удалов та його заступник, депутат районної ради Бикова Лариса Вікторівна. Скориставшись правом голоса, керівник селищної ради звернув увагу губернатора Одеської області на два важливих і матеріально непосильних для місцевого бюджету питання, які залишаються непочутими з боку влади й досі – це берегоукріплення та недобудована школа.

Губернатор Максим Куций знайомий з проблемою добудови школи, звернення голови Чорноморської селищної ради було прийнято ним до уваги.

Також Удаловим С.А. було піднято питання щодо посилення контролю з боку поліції і відповідних органів за порушенням об'єктами торгівлі, кафе, ресторанами режиму роботи, продажу спиртного в заборонений час, продаж спиртного особам у військовій формі, порушення правил тиші і т.д. Після закінчення наради начальник ГУ Національної поліції в Одеській області Бех О.В. відвідав смт Чорноморське і відділення поліції, яке знаходиться на нашій території. Була проведена зустріч з головою Удаловим С.А., на якій звернули увагу на всі питання, які хвилюють громаду та входять у повноваження поліції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь