ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ДЕНЬ СІМ’Ї

Дата: 08.07.2020 12:02
Кількість переглядів: 522

ДЕНЬ СІМ’Ї

День для цього світлого свята обрано невипадково. Святкування має щорічний характер і встановлено на 8 липня. У цей день Православна церква шанує пам'ять святих благовірних Петра і Февронії. Цю пару вважають покровителями сім'ї та шлюбу, саме до них звертаються за отриманням любові і щастя.

Протягом декількох років Чорноморська селищна рада запрошує відзначити цей день в теплій сімейній атмосфері з посмішками і щирими побажаннями. Зараз під її патронатом 34 багатодітні сім'ї та 8 сімей, де діти перебувають під опікою. На святі їх порадували теплими словами, квітами та подарунками.

За традицією захід пройшов у Чорноморському Будинку культури. Урочиста частина відкрилася привітаннями заступника голови селищної ради Бикової Л.В. та секретаря селищної ради Плешко Ю.Г. Звертаючись до гостей свята, Лариса Вікторівна Бикова сказала: «Дуже хочеться, щоб в цей день в оточенні своїх коханих, рідних і близьких ми могли по-особливому відчути, як важливі для нас прості людські цінності сімейних відносин. У святковий день бажаю всім сім'ям нашої громади доброти і затишку, розуміння і підтримки, щастя і радості, довіри і довгих років спільного життя. Любіть і бережіть один одного».

Учасники творчих колективів Будинку культури підготували святкову програму, порадувавши гостей своїм талантом і новими номерами. Незважаючи на те, що в умовах адаптивного карантину час був обмежений лише однією годиною, свято пройшло дуже душевно. Батюшка села Гвардійського імпровізовано подарували з сином пісню, вийшло дуже зворушливо.

День сім'ї –  молоде свято в Україні, воно відзначається з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь