ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

26 червня 2020 відбулося пленарне засідання чергової 80 сесії Чорноморської селищної ради VII скликання.

Дата: 06.07.2020 11:59
Кількість переглядів: 1814

26 червня 2020 відбулося пленарне засідання чергової 80 сесії Чорноморської селищної ради VII скликання.

Питанням, з якого почали роботу депутати, була інформація про повернення на місця постійної дислокації після успішного виконання бойових завдань бійців ООС військових частин. Для спільного вирішення питань взаємодії на засідання були запрошені і присутні представники в/ч А 0666 Шипілов А.Е., в/ч А 3438 Черниш І.А., в/ч А 3880 Шабалдак С.А., керівник в/ч А 0416 підполковник Козловський В.В., керівник в/ч А 0528 підполковник Бунделєв Е.Ю. і старший дільничний офіцер поліції Лиманського відділу поліції ГУ НП в Одеській області майор Склярук Г.Г.

Голова Чорноморської селищної ради Сергій Анатолійович Удалов з депутатами і гостями обговорили питання безпеки, спокою і благополуччя жителів і гостей населених пунктів смт Чорноморське та села Гвардійське. Особливу увагу було приділено охороні громадського порядку, патрулювання, спільній роботі з військовослужбовцями на предмет гідної поведінки та роботі з місцевим населенням на предмет гостинності.

В ході сесії були розглянуті 15 питань, з яких основними за значимістю і масштабністю можна виділити такі:

– створення комунального закладу «Школа мистецтв» Чорноморської селищної ради Лиманського району Одеської області;

– внесення доповнень до бюджету і місцевої цільової програми модернізації зовнішнього освітлення населених пунктів Чорноморської селищної ради на 2018-2020 роки.

На пленарному засіданні депутати заслухали доповідь про процес передачі Чорноморської дитячої школи естетичного виховання (музичної школи) з підпорядкування районного рівня до місцевих рад в рамках децентралізації та реформування сфер освіти і культури. Чорноморська дитяча школа естетичного виховання з філіями в селах Первомайське і Фонтанка Лиманського району також підпадає під дію процесів децентралізації: на її базі створюються окремі установи освіти комунальної власності з підпорядкуванням відповідним місцевим радам. Більшістю голосів було прийнято рішення про створення на базі Чорноморської селищної ради Лиманського району Одеської області комунального закладу «Школа мистецтв». Попереду чекає кропітка робота з реєстрації та створення Чорноморської «Школи мистецтв», вирішення питань фінансування з місцевого бюджету, збереження всього педагогічного колективу і учнів.

В ході роботи депутати обговорили внесення змін до бюджету і програми. На засіданні одноголосно прийняті та затверджені наступні рішення:

– направлено на реконструкцію зовнішніх (вуличних) електричних мереж по вул. Перемоги, Нової, Центральної в с. Гвардійське Лиманського району Одеської області 1 650 000 грн (в результаті цих робіт буде замінена пошкоджена лінія електропередач, щоб виключити пориви на лінії і відключення світла в селі, також на зазначених вулицях з'явиться нове сучасне вуличне освітлення);

– для забезпечення виплати заробітної плати до кінця року для працівників Будинку культури смт Чорноморське та клубу с. Гвардійське додатково виділено 206 000 грн;

– виділено кошти на благоустрій території навколо нових спортмайданчиків в с. Гвардійське і по вул. Сонячна – 72 000 грн, на закупівлю вуличних лавок і елементів вуличного декору – 20 400 грн;

– виділено кошти на проведення медичного огляду працівників дитячого садка «Сонечко», на обов'язкове страхування котельні дитячого садка;

– передбачено видатки на проведення повірки теплових лічильників у багатоповерхових будинках смт Чорноморське – 110 000 грн.

Також на засіданні була вручена з нагоди святкування Дня Конституції почесна грамота Лиманської райдержадміністрації та Лиманської районної ради працівниці з благоустрою, співробітниці селищної ради Заломаєвій Надії Михайлівні, завдяки праці якої у нас гарні клумби, в тому числі при в'їзді в містечко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь