A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

«ЧОРНОМОРСЬКЕ ЛІТО - 2020»

Дата: 20.06.2020 08:29
Кількість переглядів: 733

«ЧОРНОМОРСЬКЕ ЛІТО - 2020»

Відбувся відкритий турнір «Чорноморське літо – 2020» з міні-футболу серед боксерських команд Лиманського району. П'ять юнацьких команд з Доброслава, Чорноморського, Сербки, Фонтанки та Кремидовки провели видовищну гру на базі СК «Чорноморський» на новому спортмайданчику в смт Чорноморське.

За результатами турніру, проведеного спільно з федерацією з боксу Лиманського району, були визначені кращі команди, відзначені три найкращі гравці та кращий бомбардир. Напружена гра і повна самовіддача принесли перемогу команді з Кремидовки, друге місце завоювали хлопці з спортивного клубу «Чорноморський», бронза у команди боксерського клубу з Сербки. Один з призових кубків «Кращий гравець» отримав спортсмен команди СК «Чорноморський» Максим Дубчак.

Турнір проходив за коловою системою. Тренер команди боксерів СК «Чорноморський» Вадим Бойко протягом всієї гри активно підтримував хлопців і налаштовував їх на перемогу.

Після закінчення фінального матчу пройшла церемонія нагородження. Заслужені нагороди спортсменам вручили голова Чорноморської селищної ради Сергій Анатолійович Удалов і директор спортивного клубу «Чорноморський» Юліан Захарійович Дюльгер.

Вітаємо команду СК «Чорноморський» і їх наставника з гарною грою і бажаємо нових перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь