A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЧОРНОМОРСЬКИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ: КАРАНТИННИЙ СУБОТНИК

Дата: 15.06.2020 14:50
Кількість переглядів: 580

ЧОРНОМОРСЬКИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ: КАРАНТИННИЙ СУБОТНИК

Строгість карантину потроху пом'якшується і наше містечко повертається до нормального життя. Хтось поспішає на роботу, хтось насолоджується жарким сонцем і морем. А колектив Чорноморського будинку культури вирішив підготуватися до прийому гостей і облагородити територію.

Антоніна Миколаївна Омельченко, керівник будинку культури, розповіла: «З одного боку будівлі у нас дуже гарно: троянди, хвоя, а з іншого боку – прохідна доріжка. Ось ми і вирішили все переробити. Прибрали сміття, все вичистили, завезли землю, викопали і прибрали всі камені, розрівняли. Підрізали чагарники, висадили зелені насадження».

Попрацювати вийшли всі співробітники будинку культури: хтось копав, хтось полов, виносив сміття. Цілий день всі працювали дружно і в задоволення. До імпровізованого клубного суботника долучилися також небайдужі мешканці містечка. Принесли квіти, розсаду, допомогли все це висадити. Після всіх робіт встановили кілька табличок «по газонах не ходити», щоб звернути увагу перехожих і дати рослинам час прижитися.

«Було приємно чути: які ви молодці, у вас такий хороший колектив. І співати вмієте, і танцювати, і для людей стараєтеся, – радіє реакції людей Антоніна Миколаївна. – Тепер головне правильно доглядати і зберегти всі зелені насадження. Красу потрібно берегти».

Колектив Чорноморського будинку культури дуже сподівається, що жителі підтримають їхню ініціативу зробити містечко гарнішим, з повагою поставляться до їх праці та не затопчуть рослини.

В умовах адаптивного карантину «Будинок культури« Чорноморський» після 15 червня відновлює свою роботу з дотримання необхідних протиепідемічних заходів, які прописані для установ культури. «Ми готові працювати, ми чекаємо наших вихованців, а після зняття карантину готові давати концерти, ми чекаємо гостей, – запрошує колектив клубу. – Хочемо і готові радувати всіх новими програмами».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь