ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Освітлення чергової ділянки траси М-28 Одеса - Южний

Дата: 11.06.2020 14:47
Кількість переглядів: 797

Освітлення чергової ділянки траси М-28 Одеса - Южний

Станом на 11 червня завершено роботи з освітлення ще однієї ділянки траси М-28 Одеса – Южний на території смт Чорноморське Лиманського району. На черговій ділянці траси у 650 м введені в експлуатацію мережі зовнішнього освітлення. Ділянку траси вздовж Аквапарку, профілакторія ОМТП «Чабанка» до газової заправки освітлено за допомогою сучасних 23 світильників на нових додаткових та існуючих опорах.

Проведені роботи є частиною загального плану оновлення зовнішнього освітлення на території населених пунктів для забезпечення в нічний час безпечних і комфортних умов пересування транспортних засобів і пішоходів.

З метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху Чорноморським селищною радою і в 2020 році основна увага була приділена питанню освітлення траси М-28 Одеса - Южний. В рамках запланованих заходів з реалізації питань зовнішнього освітлення Чорноморською селищною радою виділено з місцевого бюджету відповідне фінансування.

Експлуатацію електричних мереж зовнішнього освітлення смт Чорноморське та с. Гвардійське, технічне обслуговування, поточний та капітальний ремонт електричних мереж здійснює житлово-комунальне господарство Чорноморської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь