ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Освітлення чергової ділянки траси М-28 Одеса - Южний

Дата: 11.06.2020 14:47
Кількість переглядів: 809

Освітлення чергової ділянки траси М-28 Одеса - Южний

Станом на 11 червня завершено роботи з освітлення ще однієї ділянки траси М-28 Одеса – Южний на території смт Чорноморське Лиманського району. На черговій ділянці траси у 650 м введені в експлуатацію мережі зовнішнього освітлення. Ділянку траси вздовж Аквапарку, профілакторія ОМТП «Чабанка» до газової заправки освітлено за допомогою сучасних 23 світильників на нових додаткових та існуючих опорах.

Проведені роботи є частиною загального плану оновлення зовнішнього освітлення на території населених пунктів для забезпечення в нічний час безпечних і комфортних умов пересування транспортних засобів і пішоходів.

З метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху Чорноморським селищною радою і в 2020 році основна увага була приділена питанню освітлення траси М-28 Одеса - Южний. В рамках запланованих заходів з реалізації питань зовнішнього освітлення Чорноморською селищною радою виділено з місцевого бюджету відповідне фінансування.

Експлуатацію електричних мереж зовнішнього освітлення смт Чорноморське та с. Гвардійське, технічне обслуговування, поточний та капітальний ремонт електричних мереж здійснює житлово-комунальне господарство Чорноморської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь