A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Відкриття двох багатофункціональних спортивних майданчиків (баскетбол, волейбол) із сучасним покриттям і огорожею.

Дата: 23.06.2020 09:12
Кількість переглядів: 758

Здійснилася ще одна заповітна мрія наших жителів по вул. Сонячної в смт Чорноморське та села Гвардійське. Відбулося відкриття двох багатофункціональних спортивних майданчиків (баскетбол, волейбол) із сучасним покриттям і огорожею.

Керівник спортивного клубу «Чорноморський» Дюльгер Юліан Захарович, який активно залучає дітей і дорослих до різних видів спорту і розвиває в них спортивний дух, висловив величезну подяку голові Чорноморської селищної ради Удалову Сергію Анатолійовичу і депутату обласної ради Саутьонкову Віталію від всіх спортсменів клубу і жителів за створення гідних умов для занять спортом і проведення спортивних заходів.

В рамках відкриття спортмайданчиків почесні гості закинули перший м'яч у баскетбольне кільце і через волейбольну сітку. А спортсмени провели дружній матч.

«Відкриття нових спортивних майданчиків – важлива подія для всіх жителів. Тепер у спортсменів з'явилося нове місце для тренувань та ігор. Це об'єкти, які дозволяють розвивати масовий спорт, тренування тепер будуть доступні для всіх бажаючих. Наші діти і дорослі спортсмени зможуть займатися спортом в кращих умовах», – розповів глава Чорноморської селищної ради Сергій Анатолійович Удалов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь