A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СТИПЕНДІЇ ДЛЯ КРАЩИХ УЧНІВ

Дата: 23.06.2020 09:00
Кількість переглядів: 735

СТИПЕНДІЇ ДЛЯ КРАЩИХ УЧНІВ

За результатами закінчення навчального року 2019/2020 кращі учні Чорноморської і Гвардійської загальноосвітніх шкіл, які мають високі досягнення у навчанні, є призерами олімпіад з базових дисциплін, районних, обласних, творчих та інтелектуальних конкурсів і турнірів, спортивних змагань, активно беруть участь у громадському житті, в організації та проведенні святкових заходів, були нагороджені стипендіями.

У Чорноморській ЗОШ I-III ст. свої заслужені нагороди за високі досягнення отримали 40 кращих учнів. Серед них учениця четвертого класу Дмитренко Алеся, учні п'ятих класів – Безсонов Дмитро і Комарова Анна, учні шостих класів – Качмар Денис, Кібачова Марина, Самуренко Анастасія, Гусайлов Глєб, Корольова Вікторія, Пшеничкіна Єлизавета, Зданевич Єлизавета, Головач Ірина, учні сьомих класів – Федорук Дар’я, Юр'єв Ігор, Бондар Ольга, Калінкова Ірина, Лисих Микола, Ячіновська Марта і учениця восьмого класу Позова Єлизавета, учениці дев'ятих класів – Комарницька Юлія, Бобирь Яна, Богданова Анастасія, Семенова Олександра, Курильська Елеонора, Хрущ Марина, учні десятих класів – Просенюк Анна, Давиденко Тетяна, Буйда Дар’я, Багаутдінов Рустам, Тарновецька Анна, Денисова Катерина, Гібало Анна, Іванчук Олександра, учні одинадцятого класів – Воробйов Олег, Чернобаєва Юлія, Рубан Софія, Ледовський Володимир, Яськевич Катерина, Блюднікова Тетяна, Кабачинська Марія і Рябов Дмитро.

За високі досягнення були нагороджені стипендіями 20 учнів Гвардійської загальноосвітньої школи I-II ст. Серед них призери олімпіад з базових дисциплін, спортивних змагань. Це діти, які активно беруть участь у громадському житті школи, в організації різних заходів.

За успішне навчання були нагороджені учні третього класу Ключук Матвій і Данилко Даниїл, учні четвертого класу – Туранська Поліна, Сидорчук Нікіта, Кліщ Владислав, Горобець Ярослав, Покалюк Поліна, учениця п'ятого класу Марчук Анна, учні шостого класу – Кліщ Дмитро, Кучинська Маргарита, Матяр Поліна, Сташко Олександр, учениця дев'ятого класу Брижинюк Дарина.

За призові місця на олімпіадах з базових дисциплін та успіхи в навчанні нагороди отримали учні дев'ятого класу – Вінніцький Кирило, Шляхта Дарина, Кобзар Назар і Скрябіна Єлизавета.

За зайняті призові місця в районній спартакіаді серед школярів та активну участь в спортивно-масовій роботі (спортивні досягнення) були відзначені учні сьомих класів Корінь Максим і Нікіфорова Анастасія, учениця восьмого класу Олійник Вікторія.

Щорічно Чорноморською селищною радою приймається і затверджується на сесії Положення «Про стипендію голови селищної ради Удалова С.А.». За сухими канцелярськими словами – гаряче бажання депутатів селищної ради підтримати обдарованих і талановитих учнів місцевих шкіл, стимулювати їх творчість і відзначити особисті досягнення.

Спеціаліст селищної ради Тетяна Танасійчук розповіла, що ще в 2009 році смт Чорноморське першим у Лиманському району прийняло рішення про введення такої стипендії. Вона призначається за рекомендаціями педагогічних колективів кращим учням шкіл. Із року в рік вона вручалася на урочистій лінійці, присвяченій святу Останнього дзвоника. В цьому році, дочекавшись етапу ослаблення карантину, співробітники Чорноморської селищної ради з радістю і гордістю нагородили 60 кращих учнів Чорноморської ЗОШ I-III ст. і Гвардійської ЗОШ I-II ст. Бюджетом Чорноморської селищної ради на 2020 рік виділено на виплату стипендій 120 000 грн.

Виплата стипендій кращим учням шкіл дозволяє підвищити інтерес дітей до поглибленого вивчення базових і спеціальних дисциплін, стимулювати на досягнення високих результатів у навчанні, фізичну культуру і спорт, творчих досягнень в науково-дослідній діяльності, літературі та мистецтві.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь