A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

РЕМОНТНІ РОБОТИ В ЧОРНОМОРСЬКІЙ ШКОЛІ.

Дата: 28.05.2020 14:36
Кількість переглядів: 747

Фото без опису

У Лиманському районі велику увагу приділяють соціальним проектам. Ремонтні роботи різної складності проводяться в багатьох школах, лікарнях і дитсадках сіл і селищ району, серед них Сичавка, Сербка, Новомиколаївка. Чорноморська загальноосвітня школа також не залишилася без уваги районної держадміністрації. Днями голова Лиманського району Василь Приймак під час робочих візитів школами району перевірив проведення ремонтних робіт в Чорноморської школі, які фінансуються за рахунок бюджетних коштів.

Наша школа побудована в семидесятих роках, і за більш ніж сорокарічну історію будівля звісно потребує ремонту. У минулому році за рахунок районного бюджету було відремонтовано спортзал. І що дуже важливо, зроблено капітальний ремонт покрівлі над ним.

У 2020 році районною програмою для Чорноморської загальноосвітньої школи передбачено фінансування капітального ремонту і облаштування внутрішніх туалетів, а також заміна старих вікон.

Зараз проводяться ремонтні роботи в чоловічому туалеті на першому поверсі. Уже здійснено заміну сантехніки, оштукатурені стіни, майстри укладають плитки. На червень запланована заміна вікон на металопластикові, — розповіла директор школи Дешко Тетяна Іванівна. — Завдяки батькам ми змогли замінити вікна в класах, але вікна бібліотеки після потопів знаходяться в аварійному стані. До ремонту даху вони страждали від води найбільше. Також потребують заміни вікна в шкільних коридорах і вчительській. Дуже сподіваємося на фінансову підтримку, хотілося б, щоб діти в новому навчальному році змогли отримувати знання в комфортних умовах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь