A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Шановні жителі! Прийміть щирі вітання з 75-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні!

Дата: 09.05.2020 17:57
Кількість переглядів: 647

Шановні жителі!

Прийміть щирі вітання з 75-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні!

   9 травня! Цей день ми завжди зустрічаємо з радістю, хвилюванням, глибоким усвідомленням масштабу цієї події. Проходять десятиліття, змінюються покоління, але пам’ять про цю війну живе в серці народу. Її пам’ятають не тільки ті, хто залишилися в живих, учасники боїв і ветерани, які допомагали наблизити Перемогу, а й "діти війни", хто в ті далекі роки був дитиною і разом з дорослими переживав всі труднощі і позбавлення нелегкого воєнного часу.

   У цей день радість і скорбота об’єднуються. Величний День Перемоги завжди буде нагадувати про те, що довелося пережити людям у той суворий час. Ми пам’ятаємо про тих, хто йшов назустріч смерті в боях заради порятунку Батьківщини, про тих, хто своєю героїчною працею в тилу наближав Перемогу, про тих, хто підіймав країну з руїн. Це покоління пережило найжорстокішу з воєн і здобуло найважчу, але найвеличнішу Перемогу. Низький уклін вам, наші фронтовики, трудівники тилу, вдови та діти війни за нашу країну і мирне життя!

  Хоч карантин і переінакшив плани, привітання знайшли своїх адресатів. Зі щирими словами та приємними подарунками співробітники клубу смт Чорноморське сьогодні привітали вдома двох учасників і п’ять вдів Великої Вітчизняної війни, а також 174 мешканця, які мають статус «дітей війни».

   Всі бажаючі змогли сьогодні віддати данину пам’яті загиблим воїнам біля Меморіалу 412-ї батареї. Потік людей з квітами розтягнувся в довгу колону.

   У цей святковий день бажаємо всім жителям благополуччя, міцного здоров’я, щастя і мирного неба! Це день нашої спільної пам’яті, великого подвигу. З Днем Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь