ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Шановні жителі! Прийміть щирі вітання з 75-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні!

Дата: 09.05.2020 17:57
Кількість переглядів: 684

Фото без опису

Шановні жителі!

Прийміть щирі вітання з 75-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні!

   9 травня! Цей день ми завжди зустрічаємо з радістю, хвилюванням, глибоким усвідомленням масштабу цієї події. Проходять десятиліття, змінюються покоління, але пам’ять про цю війну живе в серці народу. Її пам’ятають не тільки ті, хто залишилися в живих, учасники боїв і ветерани, які допомагали наблизити Перемогу, а й "діти війни", хто в ті далекі роки був дитиною і разом з дорослими переживав всі труднощі і позбавлення нелегкого воєнного часу.

   У цей день радість і скорбота об’єднуються. Величний День Перемоги завжди буде нагадувати про те, що довелося пережити людям у той суворий час. Ми пам’ятаємо про тих, хто йшов назустріч смерті в боях заради порятунку Батьківщини, про тих, хто своєю героїчною працею в тилу наближав Перемогу, про тих, хто підіймав країну з руїн. Це покоління пережило найжорстокішу з воєн і здобуло найважчу, але найвеличнішу Перемогу. Низький уклін вам, наші фронтовики, трудівники тилу, вдови та діти війни за нашу країну і мирне життя!

  Хоч карантин і переінакшив плани, привітання знайшли своїх адресатів. Зі щирими словами та приємними подарунками співробітники клубу смт Чорноморське сьогодні привітали вдома двох учасників і п’ять вдів Великої Вітчизняної війни, а також 174 мешканця, які мають статус «дітей війни».

   Всі бажаючі змогли сьогодні віддати данину пам’яті загиблим воїнам біля Меморіалу 412-ї батареї. Потік людей з квітами розтягнувся в довгу колону.

   У цей святковий день бажаємо всім жителям благополуччя, міцного здоров’я, щастя і мирного неба! Це день нашої спільної пам’яті, великого подвигу. З Днем Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь