ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Дата: 21.04.2020 17:01
Кількість переглядів: 748

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

 

      Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету Чорноморської селищної ради «Про затвердження Положення про квартирний облік при виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради».

      Виконавчий комітет Чорноморської селищної ради, відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення Чорноморської селищної ради «Про затвердження Положення про квартирний облік при виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради».

      Стислий зміст регуляторного акта.

      Регуляторний акт розроблений відповідно до вимог Законів України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні», Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308, Житлового кодексу УРСР, Постанови Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 № 470 «Правила обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в УРСР» (зі змінами).

      Строк дії регуляторного акта необмежений, з можливістю внесення до нього змін та його відміни, у разі зміни чинного законодавства та з інших причин.

      Спосіб оприлюднення регуляторного акта – сайт Чорноморської селищної ради: https://chr.gov.ua/

З текстом проекту регуляторного акта можна ознайомитись на сайті Чорноморської селищної ради: https://chr.gov.ua/

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта приймаються письмово впродовж місяця з дня оприлюднення регуляторного акта за адресою:    Одеська обл., смт. Чорноморське, вул. Гвардійська, буд. 19 або за тел. (048) 753-53-75.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь