A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ДІЯЛЬНІСТЬ СЛУЖБ ЖКГ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

Дата: 19.03.2020 17:10
Кількість переглядів: 1110

ДІЯЛЬНІСТЬ СЛУЖБ ЖКГ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

 

Усі служби житлово-комунального господарства продовжують виконувати свої обов'язки в повноцінному робочому режимі.

З 19 березня наказом по підрозділу на підставі розпорядження голови Чорноморської селищної ради призначено відповідальних осіб, які координують  усі запобіжні заходи по боротьбі з коронавірусом.

Всі співробітники житлово-комунального господарства забезпечені засобами  індивідуального захисту (пов'язками та рукавичками). Придбано дезінфікуючі засоби для обробки під’їздів в багатоповерхівках.

Відділ благоустрою приступив до посиленого режиму роботи, вже зараз прибиральниці проводять дезінфекцію всіх під'їздів в смт. Чорноморське (вул.Гвардійська, вул.Сонячна) та в селі Гвардійське: обробляють поручні, ручки дверей, кабіни ліфтів. Відповідно до графіка розпочинається обробка дезінфікуючими засобами за допомогою розпилювачів сходових кліток та входів у будинки.

Зважаючи на припинення рейсових маршрутів, для працівників підрозділу, які не проживають у смт Чорноморське та с. Гвардійське, за рахунок підприємства забезпечена транспортна доставка до місця роботи зранку і ввечері додому.

Згідно з розпорядженням не ведеться особистий прийом громадян, тільки в телефонному режимі або на електронну пошту.

Сергій Щербич, керівник житлово-комунального господарства, запевняє: "Всі служби працюють у штатному режимі з дотриманням усіх запобіжних засобів, підприємство не зупиняється. У нас немає іншого виходу, ми – підприємство, яке забезпечує життєдіяльність населених пунктів, специфіка роботи ЖКГ не передбачає можливості віддаленого доступу до робочих місць працівників із застосування електронних комунікації і технологій, як це можливо в інших підприємствах".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь