A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЧОРНОМОРСЬКЕ НА КАРАНТИНІ

Дата: 19.03.2020 12:58
Кількість переглядів: 620

ЧОРНОМОРСЬКЕ НА КАРАНТИНІ

 

З оголошенням карантину в нашій громаді внесені корективи в щоденний графік більшості жителів. Закликаємо усіх максимально обмежити фізичні контакти.

З 17 березня в усіх установах призупинено прийом громадян, заборонений виїзд та відрядження. Всі живуть і працюють в режимі карантину. Усі секції та гуртки будинку культури «Чорноморський» та клубу с. Гвардійське призупинили свою діяльність, Чорноморська дитяча школа естетичного виховання, ЗДО «Сонечко», Чорноморська та Гвардійська загально - освітні школи на тритижневому карантині.

Скасовано проведення особистих прийомів громадян в Чорноморській селищній раді та комунальних підприємствах Чорноморської селищної ради, обмежено відвідування на період запровадження карантину. На всі питання жителів співробітники готові відповісти по телефону або в електронному режимі.

Чорноморська селищна Лікарняна амбулаторія загальної практики сімейної медицини та фельдшерсько-акушерський пункт призупинила планові прийоми пацієнтів, профілактичні огляди та планові профілактичні щеплення. Заклади працюють для ургентних хворих.

Керівникам усіх підприємств, організацій, суб’єктам підприємницької діяльності доведено про неухильне виконання обмежень.

Масками та гумовими рукавичками для індивідуального захисту забезпечені усі працівники, які безпосередньо контактують з відвідувачами.

 

В Одеській області створено спеціальний оперативний штаб з недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 серед населення. Мета штабу – об'єднати представників влади, бізнесменів і волонтерів заради ефективного протистояння пандемії. У Штабу є свій номер: + 38 (067) 711-50-41.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь