A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Жіноче свято в Чорноморському

Дата: 10.03.2020 14:45
Кількість переглядів: 708

Жіноче свято в Чорноморському


7 березня о 16.00 в будинку культури Чорноморського відбулася зустріч творчих колективів та жителів містечка, присвячена Міжнародному жіночому дню яскравому та приємному весняному святу. Усі жінки отримували при вході до зали «комплімент» від голови селищної ради Удалова Сергія Анатолійовича – коробку солодощів.

«У нас часто проходять концерти, присвячені яскравим датам. І завжди їх проводять наші художні керівники – жінки. У цьому році ми вирішили змінити традиції і ведучими нашого свято стали дуже талановиті чоловіки – артисти, професіонали, які виступали на нашій сцені не одноразово. Це полковник української армії Мазун Юрій Васильович, ми називаємо його «народний артист Чабанки», і Бардук Сергій Георгійович, начальник гарнізонного Будинку офіцерів, який понад 30 років відпрацював у Южненському ДК», – розповіла Антоніна Омельченко, керівник Чорноморського будинку культури.

На концерт, окрім жителів містечка, були запрошені жінки-військовослужбовці. Було дуже приємно, що всі чоловіки в цей день прийшли в ошатному вбранні і були дуже уважні до жінок, підтримуючи святкову атмосферу.

Концерт почався з виходу двох прекрасних ведучих, від цих господарів сцени йшла неймовірна енергія, тому зал уже з перших хвилин був налаштований на позитив. Феєричний танець колективу «Сюрприз» музичної школи, керівник якого Чубатюк Ольга, талановито підтримав початок виступів. Після цього на сцену вийшов голова селищної ради Удалов Сергій Анатолійович, привітавши з жіночим святом абсолютно всі колективи та служби нашого містечка, а це: дві школи, два медичні заклади, будинки культури Чорноморського і Гвардійського, служба ЖКГ, дитсадок. На сцену підіймалися керівники, яким вручали квіти і грошові подарунки.

Всі колективи, які брали участь у концертній програмі, представили оновлені номери. Тішив жінок в цей день своїм неперевершеним голосом і Сергій Георгійович Бардук, також разом зі звукорежисером будинку культури, талановитим поетом і композитором, Олегом Лозою, він виконав ліричну композицію, яка стала хітом програми. Приємні емоції викликала вітальна пісня жительки нашого містечка – Тамари Рубенівна Герасимової. Згодом на концерті заспівав переможець конкурсу «Міні-містер Чорноморського 2019» Стас Сороков, він зворушив весь зал, особливо жіночу частину.

З новими композиціями і в нових костюмах двічі виходили на сцену учасниці колективу східних танців. Своїм танцювальним талантом потішив і творчий колектив «Міленіум».

З новою піснею і в шикарних оновлених костюмах, за придбання яких артисти дуже вдячні селищній раді, виступив жіночий вокальний колектив «Чорноморочка», що існує вже з 2006 року під керівництвом Зарімбовской Лариси Сергіївни. Пісня з елементами театрального дійства вразила глядачів.

Кульмінацією святкової програми стала заключна пісня «Ми бажаємо щастя вам», яку виконав Сергій Бардук разом з усім колективом будинку культури та гостями свята. Сценарій вечора став цікавою творчою роботою художнього керівника Чорноморського будинку культури Ольги Ядгарової.

Вся атмосфера святкового концерту зберігалася до самого вечора, люди довго не розходилися. Було багато слів подяки. Оновлена ??програма, оновлені костюми, оновлена ??сцена – це все було прийнято глядачами на «ура». Зустріч вийшла дуже сімейна. Жителі і старожили відзначають, що кожен раз, приходячи на концерт, знають, що буде щось цікаве, новеньке.

Антоніна Омельченко зазначила: «Як директор, можу сказати, що ми дуже готувалися, я знала, що все повинно пройти добре. Але те, що вийде настільки несподівано чудово, виявилося приємним сюрпризом. Чорноморці і колектив будинку культури вдячні керівництву селищної ради за можливість гарно відзначати свята: новий ремонт, освітлення, сцену, костюми».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь