A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ОГОЛОШЕННЯ про намір коригування діючих тарифів на централізоване водопостачання в смт.Чорноморське та с.Гвардійське.

Дата: 19.02.2020 17:54
Кількість переглядів: 873

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ !

На виконання вимог Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 130 від 05.06.2018р. «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», Житлово-комунальне господарство Чорноморської селищної ради повідомляє про намір коригування  діючих тарифів на централізоване водопостачання в смт.Чорноморське  та с.Гвардійське.

Коригування тарифів на централізоване водопостачання пов’язано з підвищенням закупівельної ціни на воду - понад  20%, відповідно постанови НКРЕКП №283 від 04.02.2020р. «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року №1141».

Вартість основної складової тарифів на централізоване водопостачання  змінилася з причин, які не залежать від Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради.  Підвищення тарифів складає 6,95% - 8,77% і залежить від частки вартості основної складової (води) в тарифах на централізоване водопостачання.  (Структура тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради додається)

Метою коригування  тарифів є приведення їх до економічно обґрунтованого рівня, який покриває всі витрати в собівартості цих послуг для належного функціонування підприємства.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів №869 від 01.06.2011р. «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та «Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення», ЖКГ Чорноморської селищної ради виконало коригування діючих тарифів та направило до органу місцевого самоврядування – Чорноморської селищної ради з підтверджуючими матеріалами для встановлення скориговані тарифи на централізоване водопостачання.

Скориговані тарифи на вищевказані послуги для всіх споживачів  на території Чорноморської селищної ради становлять:

смт. Чорноморське     вул. Гвардійська,   вул. Курортна,  вул.Уютна (ВМВ №1)

                                     

  • централізоване водопостачання    13,33 грн. з ПДВ
  • централізоване водовідведення  6,11 грн. з ПДВ

смт. Чорноморське   вул. Нижня Чабанка  (ВМВ №2)

  • централізоване водопостачання  12,94 грн. з ПДВ

 

 

смт. Чорноморське    вул.Сонячна,  вул.Верхня Чабанка  (ВМВ №3)

 

  • централізоване водопостачання  14,93 грн. з ПДВ
  • централізоване водовідведення  7,24 грн. з ПДВ

с. Гвардійське   (ВМВ №5)

  • централізоване водопостачання – 12,28 грн. з ПДВ
  • централізоване водовідведення – 4,79 грн. з ПДВ

 

Діючі тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, встановлені рішенням Чорноморської селищної ради  № 794-VII від 21.12.2019 року «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та  централізоване водовідведення в смт.Чорноморське та с.Гвардійське».

 Враховуючи об’єктивні фактори, які не залежать від підприємства, з метою забезпечення стабільної роботи комунального підприємства та якісного надання послуг, виникла необхідність коригування діючих тарифів на послуги централізованого водопостачання. Адже тільки при відповідності тарифів економічно обґрунтованим витратам можливе якісне та своєчасне надання послуг в повному обсязі.

Встановлення скоригованих тарифів надасть змогу:

1.   забезпечити належну якість та своєчасність надання послуг;

2.   своєчасно виплачувати заробітну плату працівникам підприємства;

3. своєчасно та в повному обсязі проводити розрахунки з відповідними організаціями за виконані роботи та надані послуги;

4.  зняти фінансове навантаження з місцевого бюджету шляхом не надання фінансової підтримки підприємству.

 

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 календарних днів з дати опублікування оголошення про намір здійснити коригування тарифів.

Розміщення інформації на офіційному веб-сайті Чорноморської селищної ради вважати  основним способом доведення інформації до відома споживачів.

 

Адреса, на яку необхідно надсилати зауваження та пропозиції:

смт.Чорноморське, вул. Гвардійська, буд.36.

тел. (048) 753-52-95

Електронна пошта: chabanka36@gmail.com

Структура тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради.

Опубліковано 19.02.2020


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь