A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення

Дата: 04.12.2019 18:24
Кількість переглядів: 805

Інформаційне повідомлення про проведення  громадського обговорення

У зв’язку з надходженням пропозиції депутатів Чорноморської селищної ради VII скликання щодо ініціювання  добровільного об’єднання територіальної громади селища Чорноморське та села Гвардійське Чорноморської селищної ради Лиманського району  Одеської області з територіальною громадою селища Нові Біляри та с. Григорівка, с. Булдинка, с. Старі Біляри Новобілярської селищної ради Лиманського району Одеської області у Чорноморську селищну об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у селищі Чорноморське, відповідно до вимог Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Порядку проведення громадського обговорення з питань добровільного об’єднання територіальних громад, затвердженого рішенням Чорноморської селищної ради  від 11 липня 2016 р. №142-VII (зміни та доповнення згідно рішення Чорноморської селищної ради від 29 листопада 2019 р. №743-VII), Чорноморська селищна рада повідомляє про початок процедури громадського обговорення пропозиції депутатів Чорноморської селищної ради VII скликання.

Громадське обговорення відбудеться  у період з 05.12.2019 року по 08.12.2019 року включно, у наступній формі:

  • збори у трудових колективах;
  • опитування громадян шляхом заповнення опитувальних листів.

Пропозиції, зауваження з питань обговорення приймаються  Чорноморською  селищною радою Лиманського району Одеської області (смт.Чорноморське вул. Гвардійська,19) та надсилаються на електронну пошту chernomorskoe88@gmail.com із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає,  у період з 05.12.2019 року по 08.12.2019 року включно.

Пропозиції, зауваження  до пропозицій щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад мають право подавати: члени громади, депутати селищної ради; представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представники підприємств, установ та організацій, розташованих на території громади. Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Відповідальна особа за організацію громадського обговорення – секретар Чорноморської селищної ради – Плешко Юлія Григорівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь