A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ОГОЛОШЕННЯ про намір здійснити коригування діючих тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій в смт.Чорноморське по вул.Гвардійська, Сонячна, Курортна та с.Гвардійське.

Дата: 13.06.2018 15:33
Кількість переглядів: 591

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ !

На виконання вимог Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 390 від 30.07.2012р., Житлово-комунальне господарство Чорноморської селищної ради повідомляє про намір здійснити коригування діючих тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій в смт.Чорноморське по вул.Гвардійська, Сонячна, Курортна та с.Гвардійське.

Метою розробки та впровадження підвищення тарифу є приведення діяльності ЖКГ,  яке надає послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, до економічно обґрунтованого рівня.

За період, що минув від затвердження тарифу у значній мірі зріс індекс споживчих цін, змінилася мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум.

Проект тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкової території для населення у житлових будинках на території Чорноморської селищної ради. (Проект додається).

Перелік послуг, що входять до складу послуги з утримання будинків  та прибудинкових територій, періодичність та строки надання послуг залишаються без змін.

Діючі тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, встановлені рішенням виконавчого комітету Чорноморської селищної ради  від 18 липня 2017 року №51 «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій», діють з 01.08.2017 року та до теперішнього часу не переглядалися.

Зважаючи на значний ріст вартості матеріалів, інструментів, спец. одягу, паливо-мастильних матеріалів, трудових, матеріальних ресурсів та енергоносіїв, діючий тариф на послуги з утримання будинків  та прибудинкових територій не покриває витрат, які має підприємство під час надання послуг, тому фінансовим результатом від основної діяльності підприємства на протязі останніх років є збиток.

Враховуючи об’єктивні фактори, які не залежать від підприємства, з метою забезпечення стабільної роботи комунального підприємства та якісного виконання послуг, виникла необхідність зміни діючих тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій. Адже тільки при відповідності тарифів економічно обґрунтованим витратам можливе якісне та своєчасне надання житлових послуг в повному обсязі, зокрема виконання запланованих робіт з поточного ремонту внутрішньобудинкових мереж житлових будинків для їх безпечної експлуатації та проживання в них мешканців.

Розрахунки проектів нових тарифів виконані з дотриманням вимог Порядку формування тарифів, затвердженого Постановою КМУ від 01.06.2011 року № 869. Тарифи визначені за кожним будинком залежно від запланованого обсягу, періодичності робіт та технічних характеристик будинку.

В результаті підвищення тарифів передбачається вирішення проблеми безперебійного та якісного надання послуг з утримання будинків та прибудинкової території для населення у житлових будинках на території Чорноморської селищної ради.

Встановлення запропонованих тарифів надасть змогу:

1.   забезпечити належну якість та своєчасність надання послуг;

2.   своєчасно виплачувати заробітну плату працівникам підприємства;

3. своєчасно та в повному обсязі проводити розрахунки з відповідними організаціями за виконані роботи та надані послуги;

4.  зняти фінансове навантаження з місцевого бюджету шляхом не надання фінансової підтримки підприємству.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 12 календарних днів з дати опублікування оголошення про намір здійснити зміну тарифу.

Адреса, на яку необхідно надсилати зауваження та пропозиції:

смт.Чорноморське, вул. Гвардійська, буд.36.

тел. (048) 753-52-95

Електронна пошта: chabanka36@gmail.com

Проект тарифів на послуги утримання будинків та прибудинкової території для населення у житлових будинках на території Чорноморської селищної ради (грн. за кв.м. загальної площі квартири) з 01.08.2018р.

Опубликовано 13.06.2018р. 15.33


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь