A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ОГОЛОШЕННЯ про намір щодо зміни  діючих тарифів на послуги теплопостачання для населення, бюджетних установ та інших організацій.

Дата: 05.12.2018 16:02
Кількість переглядів: 748

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ !

На виконання вимог Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 390 від 30.07.2012р., Житлово-комунальне господарство Чорноморської селищної ради повідомляє про намір щодо зміни  діючих тарифів на послуги теплопостачання для населення, бюджетних установ та інших організацій.

Підвищення тарифів на послуги теплопостачання пов’язано зі постійним зростанням вартості складових витрат економічно обґрунтованої вартості даних послуг, які і формують структуру тарифів. (Структура тарифу на централізоване опалення Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради додається)

В зв’язку з необхідністю включення додаткових витрат до складу тарифів виникає необхідність перегляду діючих тарифів на послуги теплопостачання.

Метою зміни тарифів є приведення їх до економічно обґрунтованого рівня, який покриває всі витрати в собівартості цих послуг для належного функціонування підприємства.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів №869 від 01.06.2011р. «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та «Порядку формування тарифів на теплову енергію», ЖКГ Чорноморської селищної ради виконало розрахунок планових витрат та направило до органу місцевого самоврядування – Чорноморської селищної ради заяву з розрахунковими матеріалами для встановлення тарифів на централізоване опалення.

Тарифи сформовані відповідно до річних планів, економічно обґрунтованих витрат, з урахуванням ставок податків та зборів, фактичних цін і тарифів на матеріальні паливно-енергетичні ресурси та послуги.

Розраховані тарифи на послуги теплопостачання для всіх споживачів  на території Чорноморської селищної ради становлять:

  • для населення – 2103,88 грн/Гкал
  • для населення – 29,95 грн/м2
  • для бюджетних установ та інших організацій – 4070,98 грн/Гкал
  • на опалення МЗК – 3,37 грн/м2

Враховуючи об’єктивні фактори, які не залежать від підприємства, з метою забезпечення стабільної роботи комунального підприємства та якісного виконання послуг, виникла необхідність зміни діючих тарифів на послуги теплопостачання. Адже тільки при відповідності тарифів економічно обґрунтованим витратам можливе якісне та своєчасне надання послуг в повному обсязі, зокрема виконання запланованих робіт з поточного ремонту.

В результаті підвищення тарифів передбачається вирішення проблеми безперебійного та якісного надання послуг теплопостачання для населення, бюджетних установ та інших організацій на території Чорноморської селищної ради.

Встановлення запропонованих тарифів надасть змогу:

1.   забезпечити належну якість та своєчасність надання послуг;

2.   своєчасно виплачувати заробітну плату працівникам підприємства;

3. своєчасно та в повному обсязі проводити розрахунки з відповідними організаціями за виконані роботи та надані послуги;

4.  зняти фінансове навантаження з місцевого бюджету шляхом не надання фінансової підтримки підприємству.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 календарних днів з дати опублікування оголошення про намір здійснити зміну тарифу.

Адреса, на яку необхідно надсилати зауваження та пропозиції: смт.Чорноморське, вул. Гвардійська, буд.36. тел. (048) 753-52-95 Електронна пошта: chabanka36@gmail.com

Структура тарифу на централізоване опалення

Кількість та вартість теплової енергії на опалення місць загального користування в багатоквартирних будинках смт.Чорноморське  вул.Гвардійська, вул.Курортна: 

Опубліковано 05.12.2018р


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь