A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ОГОЛОШЕННЯ про намір щодо коригування діючих тарифів на послуги теплопостачання для населення, бюджетних установ та інших організацій.

Дата: 21.11.2019 15:42
Кількість переглядів: 897

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ !

На виконання вимог Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 130 від 05.06.2018р. «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», Житлово-комунальне господарство Чорноморської селищної ради повідомляє про намір щодо коригування  діючих тарифів на послуги теплопостачання для населення, бюджетних установ та інших організацій.

Коригування тарифів у сфері теплопостачання пов’язано з підвищенням ціни природного газу, що є підставою перерахунку окремої складової тарифів - ціни природного газу. Вартість цієї складової змінилася з причин, які не залежать від Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради. Умовами договорів з АТ «НАК «Нафтогаз України» передбачено, що ціна природного газу визначається щомісяця шляхом підписання додаткової угоди на підставі прейскуранту, розміщеного на сайті Постачальника http://www.naftogaz.com.

(Структура тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії,  додається)

 Тарифи у сфері теплопостачання, які коригуються, були встановлені рішенням Чорноморської селищної ради №732-VII від 01.11.2019р.

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» ціною послуги з постачання теплової енергії є тариф на теплову енергію для споживача, який визначається як сума тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії.

Скореговані тарифи на опалювальний сезон 2019-2020 років для споживачів  на території Чорноморської селищної ради становлять:

  • тариф на теплову енергію для потреб населення 1945,84  грн/Гкал  з ПДВ
  • тариф на теплову енергію для потреб бюджетних установ та інших споживачів  1945,84  грн/Гкал  з ПДВ
  • тариф на послугу з постачання теплової енергії для  потреб населення 1945,84  грн/Гкал  з ПДВ
  • тариф на послугу з постачання теплової енергії для потреб бюджетних установ та інших споживачів 1945,84  грн/Гкал  з ПДВ
  • на виробництво теплової енергії для потреб населення  1528,42  грн/Гкал з ПДВ
  • на виробництво теплової енергії для бюджетних установ та інших споживачів  1528,42  грн/Гкал  з ПДВ
  • на транспортування теплової енергії   347,10  грн/Гкал  з ПДВ
  • на постачання теплової енергії   70,32  грн/Гкал  з ПДВ

Житлово-комунальним господарством Чорноморської селищної ради виконано розрахунок тарифів відповідно до Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №869 від 01 червня 2011 року «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та направлено до органу місцевого самоврядування – Чорноморської селищної ради розрахунки з підтверджуючими матеріалами щодо підвищення ціни на природний газ.

В розрахунках ціна на газ врахована на рівні листопада 2019 року, що є вищою понад 14.6%  від вартості газу в жовтні 2019 року.

Метою коригування тарифів є приведення їх до економічно обґрунтованого рівня, який покриває всі витрати в собівартості цих послуг для належного функціонування підприємства.

В результаті перегляду тарифів передбачається вирішення проблеми безперебійного та якісного надання послуг теплопостачання для населення, бюджетних установ та інших організацій на території Чорноморської селищної ради.

Встановлення запропонованих тарифів надасть змогу:

1.   забезпечити належну якість та своєчасність надання послуг;

2.   своєчасно виплачувати заробітну плату працівникам підприємства;

3. своєчасно та в повному обсязі проводити розрахунки з відповідними організаціями за виконані роботи та надані послуги;

4.  зняти фінансове навантаження з місцевого бюджету шляхом не надання фінансової підтримки підприємству.

 

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 календарних днів з дати опублікування оголошення про намір здійснити зміну тарифу.

Розміщення інформації на офіційному веб-сайті Чорноморської селищної ради вважати  основним способом доведення інформації до відома споживачів.

 

Адреса, на яку необхідно надсилати зауваження та пропозиції:

смт.Чорноморське, вул. Гвардійська, буд.36.

тел. (048) 753-52-95

Електронна пошта: chabanka36@gmail.com

Структура тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії.

Опубліковано 21.11.2019


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь