A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

"Гід з державних послуг"

Зовсім скоро українці зможуть оцінити всі переваги зміни місця реєстрації онлайн та забути про черги, довідки та спілкування з чиновниками

Зовсім скоро українці зможуть оцінити всі переваги зміни місця реєстрації онлайн та забути про черги, довідки та спілкування з чиновниками. Чоловікам також не доведеться ходити у військкомати для цього. "За" проголосувало 238 депутатів.

16:11 09.11.2021

Перші результати всеукраїнської оцінки якості адмінпослуг перевищили очікування Мінцифри. 90% людей, які відвідали ЦНАП цього тижня, залишилися задоволені сервісом.

Перші результати всеукраїнської оцінки якості адмінпослуг перевищили очікування Мінцифри. 90% людей, які відвідали ЦНАП цього тижня, залишилися задоволені сервісом. 

16:09 09.11.2021

Мінцифра запрошує на безоплатний курс «Google для туризму: розвиток бізнесу онлайн»

  16 листопада 2021 року за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес стартує безоплатний курс «Google для туризму: розвиток бізнесу онлайн». Для кого?

11:19 05.11.2021

Внутрішньо переміщені особи зможуть подати заяву на грошову допомогу онлайн на порталі Дія

Мінцифра продовжує робити послуги зручними для кожного. Незабаром внутрішньо переміщені особи зможуть подавати заяву на продовження грошової допомоги за відсутності змін, що впливають на її призначення або припинення грошової допомоги онлайн на порталі Дія. Уряд ухвалив проєкт постанови. На сьогодні внутрішньо переміщені особи кожні пів року збирають стоси довідок та відстоюють черги для того, щоб припинити або продовжити призначення грошової допомоги. Люди витрачають свій час, хоча вся інформація про них вже є в реєстрах. Це не відповідає чинному законодавству ув сфері надання публічних послуг.

11:12 05.11.2021

Розпочато бета-тестування COVID-сертифікатів на підставі ПЛР-тестів у Дії: як долучитися

Відсьогодні Мінцифра спільно з МОЗ та НСЗУ запускає бета-тестування COVID-сертифікатів на підставі ПЛР-тестів у застосунку Дія. За посиланням ви можете зареєструватися на тестування з метою отримання сертифіката. Сертифікат діятиме 72 години з моменту здачі аналізу.  Наразі протестувати можна ПЛР-тести з трьох лабораторій — ДІЛА, Ескулаб, Смартлаб та Дніпролаб. Мінцифра спільно з МОЗ та НСЗУ активно працює над підключенням інших лабораторій до Електронної системи охорони здоров’я (ЕСОЗ). Згодом вони відображатимуться в застосунку. Інші лабораторії поступово долучатимуться до бета-тестування.

11:50 02.11.2021

Пункти Команди підтримки Дії, скасування Дія.Підпису під час отримання COVID-сертифікатів та інші оновлення на брифінгу Мінцифри та МОЗ

Мінцифра та МОЗ працюють над спрощенням отримання COVID-сертифікатів для того, щоб кожен українець міг ними користуватися. Тепер для генерації сертифіката не потрібен електронний підпис чи Дія.Підпис. А також Мінцифра запускає пункти допомоги з отримання СOVID-сертифікатів у Києві в центрах вакцинації. Наша команда навчить вас генерувати його самостійно.  Коли: 2 листопада

11:41 02.11.2021

Мінцифра оголошує Місяць цифрової грамотності

53% українців володіють цифровою грамотністю нижче базового рівня. Тому Міністерство цифрової трансформації України оголошує місяць цифрової грамотності — масштабну інформаційну кампанію, яка надихне українців на навчання цифрових навичок.  Місяць цифрової грамотності відбудеться в межах національного проєкту Дія.Цифрова освіта в листопаді 2021 року. 

11:38 02.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь