A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ВІТАЄМО НАШИХ КОЛЕГ!

Дата: 08.12.2022 09:28
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Сьогодні в місті Одеса пройшов урочистий захід до Дня Місцевого Самоврядування, в рамках якого відбулося нагородження представників органів місцевого самоврядування Одеського району. Чорноморська селищна громада не залишилася осторонь.

За вагомий внесок у розвиток регіону почесні грамоти від начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка та від начальника Одеської районної військової адміністрації Юрія Крука отримали Євген Вадимович Сальський і Ольга Володимирівна Ладиненко. Це наші жителі, які вже багато років є членами виконавчого комітету і низки робочих груп. Ольга Ладненько вже понад 10 років входить до складу координаційної ради з питань надання матеріальної допомоги мешканцям громади. І Євген Вадимович і Ольга Володимирівна у звичайному житті місцеві підприємці, які беруть найактивнішу участь у житті громади. І в цей не простий час також не залишилися осторонь. Вони на постійній основі в міру своїх сил надають допомогу і нашим жителям і військовим. За що ми їм безмежно вдячні.

За плідну працю та відданість своїй справі відзначена почесною грамотою від начальника Одеської військової районної адміністрації і наш спеціаліст Олеся Кнюкшта. Олеся розпочала свою кар'єру молодим юристом у ЖКГ. Згодом ризикнула освоїти нову професію в рамках закону «Про публічні закупівлі» та стала професійним і відповідальним співробітником Чорноморської селищної ради.

Свою подяку за роботу та регулярну допомогу висловили й наші військові. Керівництво військової частини на честь професійного свята вручило подяку Голові Чорноморської селищної ради Сергію Анатолійовичу Удалову.

Вітаємо наших колег із нагородженням. Це гідна оцінка вашої багаторічної старанної праці. Пишаємося кожним із вас. Нехай ваші знання, досвід та професіоналізм ще багато років служать на благо нашої громади.

https://www.facebook.com/100068947638352/posts/454944760147108/?d=n

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=511628734331848&id=100064541778779



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь