A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПОДЯКА ЗА БЛАГОДІЙНУ СПРАВУ

Дата: 21.11.2022 13:44
Кількість переглядів: 289

Фото без описуВ рамках доброї співпраці Чорноморської селищної громади з Благодійним фондом «Маніфест Миру» наші мешканці регулярно одержують підтримку.

Вже вкотре Фонд зібрав для нас значні набори, видача яких проводилася в кілька етапів. Спочатку мешканці змогли отримати коробки із санітарно-гігієнічними засобами. А потім і великі набери з продуктовими та канцелярськими товарами.

Допомогу отримали сім'ї з дітьми до 18 років: діти з багатодітних сімей; діти позабавлені батьківського піклування; діти з інвалідністю; діти, які перебувають у складних життєвих обставинах; діти внутрішньо переміщених осіб; діти з вразливих категорій (малозабезпечена, неповна, батьки з інвалідністю), діти загиблих військовослужбовців.

Висловлюємо щиру вдячність та глибоку поважність за небайдужість та доброту https://m.facebook.com/manifest.mira/?mibextid=LQQJ4d Ваш внесок важко переоцінити. Дякуємо за вашу турботу! Дякуємо за підтримку, яка робить нас сильнішими!

А також хочемо сказати велике спасибі всім, хто у ці дні допомагав доставляти, розвантажувати, оформляти документи, сповіщати людей, організовувати видачу та допомогти донести до дому.

Разом ми сила🇺🇦

Вам наше вшанування і вдячність за небайдужість та доброту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь