A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЩО ТРЕБА ЗНАТИ У ВІЙСЬКОВИЙ ЧАС

Дата: 08.03.2022 14:48
Кількість переглядів: 375

ЩО ТРЕБА ЗНАТИ У ВІЙСЬКОВИЙ ЧАС

Фото без опису

Воєнний стан в країні вводиться не лише для військових, він вимагає і від пересічних громадян максимальної пильності і дисципліни.

1?? НА БЛОКПОСТУ ви зобов'язані надати на перевірку свій паспорт (водійські права, пенсійний або студентський не має такої сили). Ви повинні беззаперечно слідувати інструкції - якщо треба зупинитися, відкрити вікна або багажник. Військові мають право провести обшук вашого транспортного засобу.

2?? В КОМЕНДАНТСЬКУ ГОДИНУ ви не маєте права виходити на вулицю. Якщо ви в цей час знаходитеся в громадському місці, комендантський патруль має право затримати вас і перевірити документи, щоб з'ясувати, чи можете ви знаходитися на вулиці. Патруль також має право встановити причину порушення комендантської години. У разі потреби комендантський патруль може проводити огляд речей, транспортних засобів, багажу і вантажів, службових приміщень і житла затриманих громадян. При умисному опорі може застосувати фізичну силу або спецзасоби.

3?? ПІД ЧАС ЗАБОРОНИ ПРОДАЖУ АЛКОГОЛЮ ви не маєте права продавати або робити які-небудь види спиртних напоїв. Воєнний стан не передбачає дискусій на цю тему. Усі, хто порушать це розпорядження - відповідатимуть перед законом. Це стосується як магазинів і торгових мереж, так і закладів громадського харчування.

Будьте розсудливі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь